Animal pension: Xanihof hondenhotel

Een klein hotel met een groot hart voor dieren. Wij hebben bewust voor een klein pension gekozen om elke gast de nodige aandacht en liefde te kunnen geven. Het pension is gelegen in een landelijke ruime omgeving.

Uw trouwe viervoeter huisvesten in een hotel is vaak een moment van veel emoties. Daarom heb ik graag dat u op voorhand naar de accommodatie komt kijken alvorens te reserveren. Zo ziet u wat Xanihof u en uw hond te bieden heeft.

Wij beschikken over 8 buitenverblijven met ruime, tochtvrije geïsoleerde slaapplaatsen. Deze beschikken elk over een grote uitloop, dit is ideaal ideaal voor de zomer. In de winter hebben we 8 binnenhokken met vloerverwarming om de koude winterdag gezellig en warm door te brengen. Vanaf 20 december 2014 kunnen wij uw hond extra verwennen in een aantal nieuwe, LUXE hondenverblijven MET VLOERVERWARMING. Meer details en foto's volgen zo spoedig mogelijk!

Wij geven u open en eerlijke informatie , zo kunt u gerust en zorgeloos van uw vakantie genieten.

Uw hond komt in ons pension bewust niet met andere gasten in contact en dit om de veiligheid van elk dier te garanderen. De honden zijn individueel gehuisvest, op de speelweides zien ze elkaar wel maar ze kunnen niet met elkaar in contact komen, daarom hebben we ook voor meerdere speelweiden gekozen. Zo doende dat elke gast voldoende tijd op de speelweiden kan spelen en ravotten.

License number: HK40704657
Company number: BE0577580362
Founded: 03/2016
Contact person: Nancy Kindermans
Address: Neremstraat 133
City: 3700 Nerem, Limburg
Phone:0494 930070
Website: http://www.xanihof.be
We speak: Dutch