Animal shelter: Seniordogrescue Belgium VZW

"All our time is dedicated to rescue, caretaking and rehoming of senior dogs whose guardians are debilitated due to illness or facility to continue to care for them. Please join us, or contribute to make our efforts possible.
De inzet van Senior Dog Rescue Belgium voor honden van overleden en zieke mensen moet voorkomen dat deze viervoeters aan hun lot worden overgelaten, ten onrechte worden ingeslapen of dat ze moeten sterven achter tralies. Het verdriet van zieke eigenaren bij afscheid van hun dier(en) kan natuurlijk niet weggenomen worden, maar de wetenschap dat er een goede verzorging is en er gewaakt wordt over het welzijn van het dier zal beslist een goed gevoel geven en een hele zorg minder zijn. Ook de familie die door omstandigheden niet voor de hond kunnen zorgen van een overleden persoon vinden hier ook eindelijk DE oplossing voor zo een hond
Honden treuren gelukkig niet om een baasje, ze treuren om een situatie die ze niet meer hebben . Wij zorgen voor het gouden mandje dat exact bij hun specifieke behoefte past . In afwachting van adoptie zitten honden niet achter tralies maar veilig in opvanggezinnen.

License number: HK30214483
Company number: 0894992769
Founded: 01/2008
Contact person: Bruno larmuseau
Address: Italielaan 6 bus 12.01
City: 1800 Vilvoorde, Vlaams-Brabant
Phone:+32 475 827516
Email:
Website: http://www.seniordogrescue-belgium.org
We speak: Dutch - French - English - German
List of our pets